Nyhedsbrev nr. 2, 2013

Medlemsmøder

Vævekredsen er sat på stand by i øjeblikket. Håndværkerne er i fuld gang i lokalerne, og der mangler meget endnu, så vi kan ikke komme i gang ved vævene før engang i det nye år.

Medlemsmøder

Næste medlemsaften d. 30.10. flyttes derfor til Osted Friskole. Hvilket lokale vides ikke endnu, men der vil være besked ved indgangen. Emnet denne aften er strik på maskine. Susanne Rishede fortæller og demonstrerer. Medlemsmødet i november bryder med traditionen, idet det bliver en torsdag aften, den 28.11. Vi håber, vi til den tid kan være i kantinen på Osted Skole, men hold øje med vores hjemmeside www.midtvaev.dk. Hvor vi kan holde juleafslutning den 11.12. vides endnu ikke, så igen: hold øje med hjemmesiden, hvor nødvendige oplysninger bliver lagt ind.

Hjemmeside

Susanne Rishede, Lis Løschenkohl og hendes mand arbejder i øjeblikket på en ny hjemmeside, der kommer i brug, så snart den er klar.

Domus Felix-dage

Domus Felix-dagene er netop overstået. De gik godt, der var god stemning og vejret var med os. Der var pænt besøg, men købelysten var ikke så stor. Dog gav vores genbrugsbod og vores tombola et pænt overskud til kredsen, men mange stadeholdere gav udtryk for, at salget havde været under forventning, og at det var usikkert, om de ville deltage en anden gang. Da salget heller ikke var for godt i 2011, har det været lidt svært at få stadeholdere i år, så derfor har vi i bestyrelsen besluttet, at det er sidste gang bestyrelsen holder Domus Felix-dage.

Jytte Jensen