Vævning i lokalet

December 2014

Så er der rigtig gang i vores nye vævelokaler.

Vi har mange skaftevæve og en lille og stor gobelinvæv, desuden har Susanne Rishede gang i en strikkemaskine, Vi mødes hver onsdag fra kl. 13 og der er mulighed for at blive til ud på aftenen men det kræver en nøgle da der skal låses efter os. Der er flere som har fået nøgler og derfor er der mulighed for at væve andre dage, hvis man vil det. Vi har mulighed for at dekatere vores arbejder. Vi udveksler ideer og kan hjælpe hinanden med at løse problemer og meget mere. Vi håber også at medlemmer som ikke lige har en væv i gang vil komme med strikketøj eller andre ting. Vi hygger os og har selv mad med, men kan lave kaffe/te, desuden har vi en microovn som selvfølgelig også kan benyttes.

 
Alle medlemmer har ret til at væve i vore lokaler.
 
De, der er i gang med et væveprojekt, kan få en nøglebrik hos Karin, så man altid kan komme ind og arbejde.
 
Alle skal skrive sig på ventelisten på opslagstavlen. 
Man skriver navn, det antal skafter og tramper, man ønsker, hvor bredt og om det er en tæppevæv, man ønsker. Hvis der er flere, der ønsker at væve end der er væve, går det efter tur fra ventelisten.
Lokaleudvalget fordeler vævene efter medlemmernes ønsker/behov. Man kan derfor ikke automatisk regne med at kunne fortsætte sit næste arbejde på den væv, man væver på.
 
Når væven er bommet, skal redekammen tages ud, da vi ikke har så mange af disse.
Søller med åbent øje må ikke blandes med søller med lukket.
Alle pinde, skafter osv., der hører til væven, skal blive i bøtten ved væven – dog skal afstandspinde (bomsprøt) og papir ud i fællesrummet.
Efter endt væveprojekt skal der støvsuges under/ved/i væven.
Vævene skal være tomme, når der skal være kursus i lokalet.
 
Et vist regelmæssigt fremmøde forventes, når man er i gang på en væv.
 
Hvis man ønsker at væve på billed/gobelin-vævene, aftaler man med Lis Løschenkohl, hvor det er muligt.
 
Alle vasker sit krus op efter brug.